MSN-en hogyan tudok felvenni ismerőst?
Figyelt kérdés
Valamiért nem sikerül.Tudom,hogyan kell,de miért nem sikerül vajon?2011. jan. 15. 15:36
1/4 anonim válasza:
Jaj de jó. "Valamiért nem sikerül". Oké, akkor a válasz: valami nem jó.
Hogy nem képesek emberek leírni egy rohadt hibát...
2/4 A kérdező kommentje:
Az ismerős felvételre rámegyek ,kitöltöm az msn címét,elküldöm,de nem kap "felkérést".
1.válaszoló
Ha normálisan nem tudsz válaszolni és szerinted érthetetlen a kérdésem,akkor miért írsz?Én meg az ilyen embereket nem bírom.Ennyi!
2011. jan. 15. 15:46
3/4 anonim válasza:
Miért, szerinted arra mit lehet írni, hogy "nem sikerült"? Ez kb olyan, hogy elmész az orvoshoz és azt mondod neki, hogy "rosszul vagyok".
Egyébként próbáld meg egy másik regisztrált címmel, küldj magadnak egy felkérést és lásd, hogy mi történik.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. jan. 15. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!