Mi a neve annak a kábelnek, ami beltéri digi tv-t köti össze a számítógép tv kártyájával?
Hol lehet venni számítástechnika üzleten kívül?
Valaki legyen szíves képekkel illusztrálni, hogy a dugó(ka)t melyik aljzat(ok)ba kell csatlakoztatni a digi tv-n és a tv kártyán.
RCA kábelnek hívják. Ezen belül is 3-3 RCA -nak, mivel van olyan is ami csak audio komponenst tartalmazza (fehér, piros) video -t nem (sárga).
Itt van róla egy kép:
Egyébként mellékelnek ilyet a Digi -s beltérikhez (mármint ha Satelites beltériről beszélünk.
P.O.C. nagyon szépen köszönöm a segítségedet.:)
Sajnos, az én beltérim nem Satelites. :(
HUMAX DIGI+ III, és ehhez nem adtak üzembehelyezéskor RCA-kábelt.
ilyen a hátulja: [link]
Neked is ehhez hasonló?
De hát ez is Satelites, vagy közismertebb nevén műholdas. :)
Amúgy az enyém Hyundai márkájú és én is Digi TV előfizető vagyok, és adtak hozzá 3-3 RCA-t. De akkor úgy tűnik neked majd külön kell beszerezni. Utána már csak annyi a dolgod, hogy AV-ra kapcsolod a TV kártyát, és már nézheted is.
Akkor én értettem félre, és azt gondoltam a márkáról van szó.:S Persze, hogy műholdas, így én is jobban ismerem. :D
Köszi az infot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!