Lehet olyat csinálni hogy letiltod a zene mappát, hogy csak te lépjél bele más ne tudjon? Kóddal vagy vmi ilyesmi
Miből, hogyan, miért???
Ha WinXP-t használsz, és te rendszergazda vagy, más meg nem - akkor lehet így letiltani.
Rendszergazdaként a mappa tulajdonságai közt a biztonság fülnél beállíthatod, hogy mely felhasználók férjenek hozzá. Azonban ha csak egy felhasználó van (azaz ha aki elől le akarsz tiltani valamit ugyanolyan jogosult mint te), akkor ez nem járható út.
Léteznek erre való külön programok is, pl ez:
de ilyet én még nem használtam, úgyhogy nem tudom ajánlani hogy melyik a jó.
Kicsit fapados megoldás, hogy a cuccokat berakod egy lejelszavazott zip-be, így csak te tudsz hozzáférni. Szintén megoldás lehet főleg gyakorlatlan felhasználók esetén hidden-re állítani a mappa attribútumát és letiltani ezek elérését, és szükség esetén feloldani. Ennek hátránya, hogy ha az illető feljön ide és megkérdi mi van, akkor neki is elmagyarázzák, hogy hogyan lépjen be mégis.
Le védheted jelszóval az egész mappát. Pl egy program rá>>> [link]
Jobb gombos menüvel működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!