Hogy kell Win7-re témát tenni?
Figyelt kérdés
2011. jan. 10. 19:04
1/8 anonim válasza:
Asztalon jobb egér gomb, személyre szabás.
Itt megtalálod az eredetileg mentett témákat, innen letölthetsz más témákat is (további témák az interneten)
2/8 anonim válasza:
Win7-t nem kell megpatchelni, hogy bármilyen témát fel lehessen tenni?
3/8 A kérdező kommentje:
én nem tudom azért kérdezem :D
2011. jan. 11. 11:58
4/8 anonim válasza:
Ha csak egy sima képet akarsz meg egy szint akkor nem kell, a kontrasztost meg ezeket nem tudom.
5/8 anonim válasza:
Ez jó kérdés mert nekem nemtudod miért mindig leváltja a háttérképem üress fekete vmire meg tök rossz :S:S egyyik téma se marad sokáig mert visszadobja vmire :S
6/8 A kérdező kommentje:
van egy ilyen win7 téma packom ami az egeret start menüt az ikonokat meg mindent megváltoztat csak nem tom hogy hogy kell berakni
2011. jan. 12. 17:08
7/8 anonim válasza:
Ha nem telepíteni kell, akkor vmi rendszermappába kéne berakni sztem.
8/8 anonim válasza:
Universal Theme Patcher-el be kell patcholni a 3dparty fileokat és így támogatja mát a msstyles fájlokat
Témákat innét lehet letölteni: *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!