Miért nincs hely a C meghajtómon?!
Régebben is előfordult ilyesmi, de olyankor megkerestem a temporary internet filest és kitöröltem, így megoldódott. Később már hiába kerestem, nem volt ilyen mappa, ezért kb. 1 hónapja a ccleanerrel törlök le minden fölösleges dolgot, ha újra megjelenik a kis ablak, hogy elfogyott a hely..viszont pár napja már ez sem működik, egyszerűen nincs MIT letörölnöm már, mégis folyton kiírja, hogy elfogyott a hely, így egy videót sem tudok már megnézni, mert nem tud betölteni..nem csinálok egyébként semmit, nem töltögetek le új dolgokat, nem mentek a c-re semmit.
Mit csináljak?
Figyú lehet nem segít amit írok, de egy próbát megér..
A CCleaner-nek van egy olyan menüje, hogy 'meghajtó törlő' a régebbi kiadásban azt hiszem 'szabad terület törlése" így hívták. Sok mindent kipucol. Illetve a kihagyhatatlan Advanced SystemCare-t...is használd. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!