Mi történhetett a windows 7emmel?
Figyelt kérdés
ma bekapcsoltam a gépemet és azt vettem észre, hogy a tálca, és az egész téma megváltozott. nem tudom mitől. fehér az egész, és windows 98ra emlékeztető alakja van. nem csökkentett módban fut, de ahoz hasonló. mit tehetnék hogy visszacsináljam? vagy egyáltalán mi lehet ez?2011. jan. 7. 22:25
1/9 anonim válasza:
nem legális a windowsod, és bekapcsolva hagytad a frissiteseket... nyugi, vissza lehet csinálni.
2/9 A kérdező kommentje:
ebben igazad van, de ezt már eljátszottam egyszer, akkor a háttér volt fekete, azt viszont megcsináltam. most is az lenne a hiba forrása?
2011. jan. 7. 22:42
3/9 anonim válasza:
csinálj egy print-screent, nemírt semmi hibauzenetet?
4/9 A kérdező kommentje:
hiba üzenetet nem írt. ezért nem tudom miből induljak ki, a téma változott meg, és a testreszabásnál, vagy miaz, a háttér beállitásánál az , Aero témák közül nem lehet választani, mintha valamiblokkolná őket
2011. jan. 7. 22:53
5/9 anonim válasza:
esetleg még a rendszer-visszaálíttást megpróbálhatnád.
6/9 A kérdező kommentje:
nemrég volt formázva a gépem és azóta nem csináltam biztonsági mentést :S sajnos..
2011. jan. 7. 23:03
7/9 anonim válasza:
ilyesmi nekem is volt, csak ilyen idióta windows-kék lett. indítsd újra ha még nem tetted volna meg.
8/9 A kérdező kommentje:
már megtette, és semmi. közben rájöttem hogy az Aero efektes témákkal van valami. hibakeresést lehet rányomni, de nem talált semmit
2011. jan. 7. 23:10
9/9 ricsiHD válasza:
szia amelyik képet fel raktad azt nem látom de arra gyanakszom hogy át lett rakva a teljesítmény menj start menü számítógépen jobb klikk tulajdonságok és akkor bal oldalt fent van egy olyasmi hogy speciális rendszerbeállítások rámész és az első az hogy teljesítmény rámész hogy beállítások és bepipálod hogy legjobb teljesítmény aztán alkalmaz tudom ez 2011 es kérdés de azért válaszoltam ha már megoldódott írd meg hogy mi volt a hiba ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!