Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Segítenél nekem Excel-lel...

Segítenél nekem Excel-lel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

A tanácsotokat kérném, hogyan lehet itthon, egyedül megtanulni néhány Excel-es alkalmazást. Nagyon kezdő vagyok és sehogysem boldogulok, pedig meg kell tanulnom.Szerintetek lehetséges, hogyan kezdjek neki?

(Autoszűrő használata, kimutatáskészítés, kérdőív és persze szum, szumha, fkeres, darabteli fv..)A környezetemben senki nem ért hozzá, szóval ez a lehetőség kilőve.Minden válasznak örülök!

2011. jan. 5. 19:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Online vagy offline excel súgó a legnagyobb segítség szerintem. Ott mindig le van vezetve a folyamat, mellette példákkal. Logikusan témakörökbe van foglalva a súgó tartalma, így viszonylag gyorsan meg tudod keresni arra a választ amit nem tudsz.

Annyi hátrány van, hogy a legszéleskörűbb leírás a 2003 verzióhoz van, így ha ettől újabbat használsz akkor tudnod kell az új elérését a dolgoknak.

[link]

Ez a link a kezdőoldal,jobb oldalon lenyíló listában kiválaszthatod a neked kellő verziót, onnan pedig el lehet indulni egy kérdés válaszaihoz. Bal oldalon pedig látszik az egész faszerkezet ami alapján eljutsz a témakörökig, így könnyű oda-vissza lépkedni.

például matematikai műveletek listája:

[link]

és egy teljes leírás például a százalékszámításról ugyaninnen (plusz jelre kattintva lenyílik a bővített leírás és tartalom).

[link]

2011. jan. 5. 19:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!
2011. jan. 5. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!