Melyik a legjobb laptop márka?
Eddig a Dell-re és az Asus-ra mondták legtöbben, hogy a legjobb, de érdekelnek a vélemények, mert én egyáltalán nem értek hozzá. (Az Apple-ről kifejezetten csak rosszat mondtak.)
Nemsokrára szeretnék majd egy laptopot, de nem tudom, hogy milyen márkát és azon belül melyik laptopot válasszam.
Amire használni fogom:
Filmezés (ezért minél nagyobb a latop, annál jobb, mert akkor a képernyő is nagy)
Letöltések (film, zene, játékok)
Játszani is szeretnék majd rajta, szóval jó lenne, ha gyorsan futna majd a játék.
Előfordulhat, hogy tv-hez szeretném majd csatlakoztatni, ez nem tudom, hogy fontos szempont e, de gondoltam megemlítem.
És a keret kb 150E Ft.
Asztali gép kizárva, mert elég sokat kell majd vinnem magammal a gépet. :S Úgyhogy a laptopokon belül kell választanom.
Laptop nem játékra való.Még ha el is bírja a hardver a játékot papíron,akkor is integrált benne minden,plusz hamar felmelegszik.
Az apple macintosh gép,nem windows van rajta,egyébként kiváló minőségű.
Az asus középkategóriás gép,kb az acer után van valahol.
A csúcs márkák a dell és a toshiba,néhányan a lenovot is ide sorolják.
Szerintem legjobb nincsen. Fujitsu is sokak szerint **ar, az enyém mégis 2 éve hibátlanul működik.
Dell, HP, Asus, Acer a legkedveltebb azt hiszem.
Ja, 150k játékos laptopra kevés. Viszont HDMI csatlakozó már olcsóbb gépeken is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!