Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szamitogephez létezik olyan...

Szamitogephez létezik olyan kezbefoghato mikrofon? Lent

Figyelt kérdés
Tudom hulyen fejeztem ki magam:D szoval olyan ami musorvezetnek szokott lenni,na oylan kene amit Gephez lehet csatlakoztatni USB vel vagy vmivel. Ha igen akkor minumum mennyibe kerul?
2011. jan. 5. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A legegyszerűbb hangkártyákon is van legalább két dugó. Egyik a kimenet, ahová a hangfalat dugod, a másik a bemenet ahova a mikrofont. Ehhez nem kell usb, szabvány 3,5 jack dugót használnak az eszközök. Az utóbbi tíz évben terjedt csak el, hogy a fülesbe építik a mikrofont, vagy kis talppal az asztalra lehet helyezni, amúgy előtte a hagyományos mikrofont használták.

Ha csak ebben a listában böngészel, akkor a mostani elterjedt típusok mellett vannak a listában régi formájúak is:

[link]

a legolcsóbb:

[link]

2011. jan. 5. 15:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Kosszi. Igazabol csak karaokezni kene. Ezzel a talpival eleg hulyen nezne ki :D Jah és nem tudod h nekem van Logitech Dialog-320 mikrofonom (tudom eleg egyszeru darab) es miota win 7 van nem ismeri fel. XP alatt tokeletesen mukodott. Minden felismer a gep csak eszt nem :(
2011. jan. 5. 15:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Elvileg a Win7 driver nélkül is felismeri az eszközöket, legalábbis nekem a webkamerát gond nélkül lehet használni rádugás után is.

Azt mondtam volna hogy akkor kézzel kell drivert keresni hozzá, de mivel a hivatalos oldalon keresve azt írták hogy nem tartozik hozzá letöltés, és máshol sem találtam használhatót, így passz.

Esetleg olyat néztem volna meg, hogy nincs-e levéve valahol a hangerő, de gondolom erre te is gondoltál már és megnézted.

2011. jan. 5. 15:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen minden megvolt win telepites utan sokat bajlodtam vele mert se hangfalt se semmit nem ismert fel. Leszedten chipek vagy mi a farok a neve :D mukodik is minden rendesen de ez nem :S
2011. jan. 5. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!