Szamitogephez létezik olyan kezbefoghato mikrofon? Lent
A legegyszerűbb hangkártyákon is van legalább két dugó. Egyik a kimenet, ahová a hangfalat dugod, a másik a bemenet ahova a mikrofont. Ehhez nem kell usb, szabvány 3,5 jack dugót használnak az eszközök. Az utóbbi tíz évben terjedt csak el, hogy a fülesbe építik a mikrofont, vagy kis talppal az asztalra lehet helyezni, amúgy előtte a hagyományos mikrofont használták.
Ha csak ebben a listában böngészel, akkor a mostani elterjedt típusok mellett vannak a listában régi formájúak is:
a legolcsóbb:
Elvileg a Win7 driver nélkül is felismeri az eszközöket, legalábbis nekem a webkamerát gond nélkül lehet használni rádugás után is.
Azt mondtam volna hogy akkor kézzel kell drivert keresni hozzá, de mivel a hivatalos oldalon keresve azt írták hogy nem tartozik hozzá letöltés, és máshol sem találtam használhatót, így passz.
Esetleg olyat néztem volna meg, hogy nincs-e levéve valahol a hangerő, de gondolom erre te is gondoltál már és megnézted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!