Miért kapcsol be lassabban a MacBookom mostanában?
Mostanában egyre lassabb.
Amikor megkaptam, eszméletlen gyorsan bekapcsolt, el voltam alélva, hogy (az általam korábban használt gépekhez képest) milyen gyors. Mostanában viszont, ha bekapcsolom, viszonylag sok ideig a kék háttér látható, lassabban jelenik csak meg az alma, összességében lassabb a bekapcsolás. (Bár szerintem még így is gyorsabb az "átlag" gépeknél.) Vírusos lehet? Vagy a gyakori használattól? (Minden nap bekapcsolom, néha többször is.) Vagy ez teljesen normális lenne??? :-(
Köszi, most kicsit megnyugodtam! :-)
Bárki írhat még! :-)
Nem is hallottam ezekről a szuperlatívuszokról, amikor megvettem a gépet. Nem ez alapján vásárolok, hanem azért ezt a márkát választottam, mert ismerőseim, akik szintén használják, mondták, hogy jó minőségű -erről a használat során pedig én is megbizonyosodtam, rendkívül professzionális, valóban. Kétségtelen, hogy nem tökéletes, de ég és föld a különbség a többi márkához képest. Ezt pedig nem az a marketing sulykolta belém, amiről nem is hallottam, hanem magam tapasztaltam.
A kérdésem pedig nem az volt, hogy "miért nem olyan gyors, mint a reklámban", hanem hogy a korábbiakhoz képest miért lassabb. A válaszod pedig csak lehúzta az általam kedvelt márkát, de semmivel sem vitt közelebb a probléma megértéséhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!