Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptopba 4 gb ram mennyire...

Laptopba 4 gb ram mennyire gyorsaitja fel a gépet és a játékokat? (most 2 gb ram om van) Am B. U. É. K. mindenkinek!

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
magát a rendszeren nem fogod észrevenni, inkább csak játékoknál...tehát amelyik játéknak kevés volt a 2 giga ram és azért szaggatott, akkor a +2giga kijavítja, de magán a gépen nem fogsz sok mindent észrevenni, mivel az op.rendszer még ha win7-et is használsz 1,5 gigánál többet nem eszik :)
2011. jan. 4. 18:54
 2/8 anonim ***** válasza:

^Ezt olyan írta, akinek 2 giga vagy kevesebb van.

Természetesen maga a Windows is sokkal életképesebb 4 gigával, különösen akkor, ha 64-bites. A 4 giga a természetes mennyiség manapság, mindenkinek annyi van. Ha teheted, akkor bővíts.

2011. jan. 4. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Ok , köszönöm hogy írtatok ! szóval akkor bőtvitsem .
2011. jan. 4. 19:13
 4/8 anonim ***** válasza:
valóban a jelenlegi gépembe kevesebb van (jelen pillanatba csak 1Gb) de volt alkalmam kipróbálni mivel nem 1-2 gépet raktam össze...a különbség annyi volt a 2 illetve 4 giga között, hogy míg elindítottam egy játékot (pl GTA 4) és letettem tálcára a 2giga ram-mal átgondoltan futott a rendszer (pl lassabban hozta be a dokumentumokat képeket stb...) míg 4 gigával nem volt probléma...de pl BOOI-olási idő, kikapcsolási idő stb nem változott...ha nem futtattam semmit, csak mászkáltam a gépbe, stabilíttás szempontjából nem volt komoly különbség...amúgy ha csak irodai használatra van a laptop, akkor kevésbé fontos, míg játékoknál jó, hogy ha megvan 4 giga (ezek az én személyes véleményem amit én tapasztaltam)
2011. jan. 4. 19:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem 32 bites van , tehethetek rá 64 biteset is ? (win7 em van ) előre is köszi a válaszokat.
2011. jan. 4. 19:14
 6/8 anonim ***** válasza:
nyugodtan :)...főleg ha a 4 giga benne lesz...úgy fog működni mint az álom
2011. jan. 4. 19:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam az is szempont, hogy ha mondjuk kilépsz a memóriaigényesebb játékból, akkor ne kelljen várni 10 percet, amíg újra használható lesz a rendszer. Az a legjobb, ha jut mindenre.

A 64-bit szerintem ma már alap, főleg játékgépnél és 4+ GB RAM-nál.

2011. jan. 4. 19:25
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké , köszi a válaszokat :)
2011. jan. 4. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!