Hogy tudnám egy LG Optimus GT540-nél a Telefonmemóriát elérni PC-n keresztül?
Nem rég kaptam egy LG Optimus Gt540-et.
Valaki tanácsára leszedtem egy LG PC Suite IV-et amivel el tudom érni az SD kártyát , azonban lenne egy olyan problémám, hogy a telefonmemóriára nem tudok rámenteni semmit PC-n keresztül (pedig a PC-n levő IGO-t, és pár alkalmazást jó lenne felrakni).
Net nincsen a telefonon, valamiért Wifivel sem akar működni, tehát mindenképpen PC-n keresztül kéne megoldani.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Leírnám a csatlakoztatás menetét.
1.Csatlakoztattam a telefont a mellékelt USB kábelen keresztül.
2.Cserélhető lemez néven megjelent a meghajtó.
3.Probléma : Nem tudom megnyitni
4.LG PC Suite IV-el meg tudom azt csinálni, hogy csatlakoztatom, de csak az SD kártyát engedi használni (azt is akkor ha rákattintok a Videó/Zene/Képek fülre és akkor átvált Adattár módra).
5. USB Hibaelhárítás módot is bekapcsoltam, de úgy sem változott.
Az lehet esetleg a probléma, hogy egy 7 éves Pentium 3 (WIndows XP-s) gépem van?
Ha nem világos valami/szükséges akkor készítek videót/képeket a dolgokról.
Ez Android-os telefon ugye?
A vindóz csak a FAT32 és az NTFS fájlrendszerű adattárolókat támogatja. Ezért nem tudod megnyitni közvetlenü. A Linux (Android is) ext2, ext3, stb. és swap fájlrendszert használ, de tudja kezelni a FAT32 és az NTFS-t is. A telefonodhoz tartozó PC Suit az Androiddal kommunikál és nem közvetlenül a meghajtót olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!