Lehet-e megosztani szkennert?
nem, de nincs is értelme.
ha egyszer valaki épp használja, akkor más nem tudja. Már fizikailag végiggondolva is lehetetlen.
Megosztani nem, de vannak hálózati szkennerek. Nekem ilyenem van: [link]
Nem géphez van csatlakoztatva, hanem saját IP címe van. Hálózat bármely gépéről (ahova előzőleg telepítettem szoftverét) lehet nyomtatni, szkennelni.
Kösz mindkettőtöknek! Az elsőnek: van értelme, mert csak az egyik gépre van telepítve, de a másik kettővel is használnánk. Nem kellene a szkennelt anyagot pendrive-ra rakni, hogy bármelyik másik gépen használnánk tovább.
A másodiknak: kösz, azon gondolkodtam, de annyit most nem szánok rá. Elég ami van.
Megoldáskánt a következőt fogom használni: szkennelek azzal, amelyikre telepítve van, az anyagot berakom a megosztott mappába, onnan meg könnyedén fel lehet használni másik gépről, és nem kell másolgatni, hurcolni.
De azért milyen jó lenne, ha úgy lehetne szkennert vagy webkamerát, vagy bármilyen másik eszközt megosztani, mint a nyomtatót. Természetesen csak az egyik gépen futhatna, de hát nem sok ember használná a gépeket, hogy nagy ütközés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!