Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újratelepítettem a gépet, és...

Újratelepítettem a gépet, és nem törölte le az előző xp-t. Azóta nem engedi formázni a c meghajtómat. Hogyan tudnám a teljes winchestert leformázni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 1. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha emlékszel még,akkor tudod,hogy az xp telepítője is leformázza azt a helyet,ahova települni fog.

Ha meg arr gondolsz,hogy nem marad csak egy partíciód,akkor a partizin toolokkal létrehozhatod a kívánt méretű partíciókat és le is formázhatod őket előre.Vigyázz,ilyen particionálgatáskor könnyen elveszhet adat a kezelt merevlemezen,ha nem figyelsz oda.ELőbb ments át mindent a tároló winyódra.

2011. jan. 2. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Bocs összekevertelek egy másik kérdezővel.Szóval az utolsó válaszomnál csak az első mondatot vedd figyelembe.
2011. jan. 2. 00:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Azt már próbáltam. És nem csinált semmit. Kiírja, hogy a kijelölt partíción van már egy xp. És azt kínálja fel, hogy javítsam (amit már megtettem, de semmi változás), vagy kilépés. Ha kilépek, akkor meg rárakja még egyszer, és szintén semmi változás. Legalábbis valami ilyesmi történt.
2011. jan. 2. 00:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Drága gyermekem!Értsd már meg,hogy a boot cd-vel le tudod formázni...

Arra próbáltam az előbb utalni,hogy az xp-t mindig formázott partícióra kell telepíteni.

Még annyi,hogy ntfs módszerrel kell formázni,ilyen rendszerű partíciót kell létrehozni winnek.A primary mindig a rendszer,a secundery mindig a másodlagos partíció.

2011. jan. 2. 00:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy értetlenkedek...

Most megint betettem az xp cd-t. Először rákeresett egy korábbi verzióra, meg is találta a c-n lévőt. Felajánlja, hogy azt javítsam. Abból kilépek, és beadja, hogy formázni szeretne, de nem a c-t, hanem a d-t, amin ugye nincs semmi. És arra akarja nekem rárakni az xp-t. Ha meg abból is kilépek, és kiválasztom, hogy a c-re tegye rá, akkor figyelmeztet, hogy azon van már egy, és kettő nem lehet egy partíción. És ott már nem akar formázni, vagyis nem fog, mert már azt is próbáltam egyszer.

2011. jan. 2. 00:40
 16/17 anonim ***** válasza:
A HIRENS BOOT CD-vel tudod leformázni,nem a windows cd-vel.
2011. jan. 2. 00:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Ok, holnap megpróbálom. Köszi a segítséget!
2011. jan. 2. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!