A 2011 évben számitogép vásárlásnál megfontoltak lesztek?
Találtam az imént egy jó kis honlapot amit sok szeretettel ajánlok figyelmetetekbe .
boldog új esztendőt
"A teljesítményőrülteknek még annyit, hogy ha kétprocesszoros alaplapot, vagy eleve több magos processzort vesznek, tudniuk kell, hogy ahhoz, hogy az megfelelő teljesítménynövekedéssel is járjon, a memóriát is meg kell duplázni a dual, négyszerezni a quad esetében. Ha pedig 64 bites a processzor, akkor még azt is meg kell szorozni kettővel."
Ezen betegre röhögtem magam. Jól van, régi a cikk, de ekkora hülyeséget azért nem kellene leírni.
Persze, hogy van, csak kicsit pontatlan.
Talán csak én vagyok túlontúl maximalista... :)
Én eddig is megfontolt voltam...
Mielőtt veszek valamit utánaolvasgatok a dolgainak, hogy ne érjen meglepetés. Nemrég jutottam arra a megállapodásra hogy a következő procim E5200 lesz, mert azt is tökéletesen lehet húzni, és simán el lehet verni vele az E8600-at is megfelelő beállításokkal.
Cuccokat használtan veszek, mert jobban megéri. Amúgy én is hirdetek egy csomó mindent, javarészt ár alatt, hogy el is vigyék azokat, és legyen belőle pénz.
prohardver és hardverapro
vaterázni nemigen szoktam mert sokkal bonyolultabb és nem feltétlen kapom olcsóbban a cuccot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!