Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A 2011 évben számitogép...

A 2011 évben számitogép vásárlásnál megfontoltak lesztek?

Figyelt kérdés

Találtam az imént egy jó kis honlapot amit sok szeretettel ajánlok figyelmetetekbe .

boldog új esztendőt

2010. dec. 31. 23:02
 1/9 A kérdező kommentje:

[link]

:))

2010. dec. 31. 23:03
 2/9 anonim ***** válasza:

NEM leszek megfontolt! :)

BÚÉK

2010. dec. 31. 23:20
 3/9 anonim ***** válasza:

"A teljesítményőrülteknek még annyit, hogy ha kétprocesszoros alaplapot, vagy eleve több magos processzort vesznek, tudniuk kell, hogy ahhoz, hogy az megfelelő teljesítménynövekedéssel is járjon, a memóriát is meg kell duplázni a dual, négyszerezni a quad esetében. Ha pedig 64 bites a processzor, akkor még azt is meg kell szorozni kettővel."

Ezen betegre röhögtem magam. Jól van, régi a cikk, de ekkora hülyeséget azért nem kellene leírni.

2011. jan. 1. 00:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Én csak bele ólvasgatam de azért a cikknek van mondanivaloja
2011. jan. 1. 01:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Persze, hogy van, csak kicsit pontatlan.

Talán csak én vagyok túlontúl maximalista... :)

2011. jan. 1. 01:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Én eddig is megfontolt voltam...

Mielőtt veszek valamit utánaolvasgatok a dolgainak, hogy ne érjen meglepetés. Nemrég jutottam arra a megállapodásra hogy a következő procim E5200 lesz, mert azt is tökéletesen lehet húzni, és simán el lehet verni vele az E8600-at is megfelelő beállításokkal.

Cuccokat használtan veszek, mert jobban megéri. Amúgy én is hirdetek egy csomó mindent, javarészt ár alatt, hogy el is vigyék azokat, és legyen belőle pénz.

2011. jan. 1. 05:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Vatera ? teszvesz? más?
2011. jan. 1. 17:05
 8/9 anonim ***** válasza:

prohardver és hardverapro

vaterázni nemigen szoktam mert sokkal bonyolultabb és nem feltétlen kapom olcsóbban a cuccot.

2011. jan. 1. 17:16
 9/9 anonim válasza:
3 éve 120 ezerért vettem egy gépet és a mai napig viszi a játékokat magas beállításokkal, szóval úgy gondolom megfontolt vagyok és idén is az leszek.
2011. jan. 1. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!