Szeretnék használt laptopot vásárolni. Szerintetek mennyire éri meg?
Mennyi ideig bírná a strapát egy használt laptop?
Milyen áron lehet normális laptopot kapni?
Nem akarok játékokat telepíteni rá, nem fontos a modern hangkártya, videokártya. Semmi extra igényem nincsen. Ami kell: internet, valamilyen zenelejátszó, szövegszerkesztő esetleg msn.
Ha egy gyenge gép is megfelel nem szükséges használtat venni.
Egy netbook kb. 40E Ft.
Vagy ha ettől is olcsóbb kell akkor Vaterán 15-25 E között találsz új Win CE op. rendszeres kínai netbookokat.
Használtan nem éri meg venni, de általában egy jó használt gépért az új árának 60-80% kérik.
Én azt mondom, ha valaki valamit el akar adni, annak oka van.
100.000 körül nem használt notebookot is lehet kapni, ami a céljaidnak pont megfelel, garanciálisan, és nem Fujitsu meg ilyen alja márkák
"Én azt mondom, ha valaki valamit el akar adni, annak oka van."
Igen én is ezért kérdeztem, hogy vajon mennyire éri meg. Hát ha tudom használni a fent leírtakra, akkor nekem tök mindegy, hogy notebook vagy laptop. (túlzottan nem értek a számítógépekhez..)
Köszönöm a válaszokat, akkor a használt az felejtős.
Azért nem mindig hibás a használt termék.
Én is kereskedek Vaterán, és használt cuccokat árulok. De nem hibásak, hanem olcsón tudtam megvenni, és jó áron értékesítem őket.
A garancia magánszemélytől nem mindig megbízható, mert ő nálunk nem tudod törvényileg érvényesíteni azt.
Interneten csak webshopból vagy Profi eladótól vásárolj használt terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!