Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítsen! Hová tűnnek...

Valaki segítsen! Hová tűnnek a letöltött zenéim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A problémám annyi lenne, hogy ha zenáét töltök le az internetről, akkor minden rendben megg,y kiválasztom, hogy hová mentse a gép, a letöltés le is megy, rendben befejeződik, de a zenéket sehol nem találom! Még kereséssel sem bukkanok a nyomukra! Ha viszont megpróbálom megint letölteni, a gép kiírja, hogy a fájl már létezik, kívánom-e cserélni... Tegnap is töltöttem volna le két számot, azt hittem, a link miatt rossz, ma pedig a Youtube-ról szedtem volna le mp3 hangot, de egyszerűen nem megy.

Azt hiszem, köze lehet a dolognbak ahhoz, hogy pár napja a Windows Vistámat Windows 7-re cserélte egy szakember ismerősöm. Azóta nem töltöttem le zenét. Most minden, amit eddig leszedtem netről, a C helyett a D könyvtárban van... nem tudom, mi lehet a baj, vagy melyik infónak lehet jelentősége, de nem akarom már ezzel is ismerősömet nyaggatni.

Tudtok segíteni? Valaki nem tudja, honnan tudom előszedni a letöltött zenéimet? letöltődtek egyáltalán? És hová?

Előre is köszi!

2010. dec. 30. 10:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a rejtett fájlokat is megjeleníteni.
2010. dec. 30. 10:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Az emberke aki telepített neked valószínű az adataidat másik meghajtóra mentette, hogy ne vesszenek el, ez így van jól.

A win7 a könyvtárak-ba szedi le alapból a cuccokat, ott is a Dokumentumok/Képek/Zenék valamelyikébe. Ha nem tudsz eligazodni elsőre, hozz létre a C gyökérben egy könyvtárat, és abba tölts le mindent, ott egyszerű lesz megtalálni

2010. dec. 30. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy amikor kiválasztod hogy hová mentse akkor pontosan hol vagy!

Jobb-katt az egyik fájlra a mentés párbeszéd ablakban és "Tulajdonságok". Ott lesz egy olyan sor hogy "Hely:" ami utána van írva az a mentések helye.

.. és e próba alkalmával ne ments.

2010. dec. 30. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:

Ige, a C-ről mindent a D-re mentett, köztük a kábé négy megányi zenémet is. Gondoltam rá, hogy visszateszem a C-re My music-ot, ahová mentem a zenéket... A letöltésnél amúgy ezt választom, tehát D:/My music... elvileg oda kéne mentenie. Gondoltam arra is, hogy oda nem tud menteni a gép netről... :) Sajna nem értek hozzá ennyire.

Köszönöm a válaszokat!

2010. dec. 30. 11:01
 5/7 A kérdező kommentje:

Ohó, megvannak. Valóban nem oda tette el őket, hanem a sima Zene könyvtárba, a kérésem ellenére. Ez is jobb, mint a semmi.

Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek és boldog új évet nektek!

Megy a zöld pacsi! :)

2010. dec. 30. 11:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg újra megadni, hogy hova mentsen. Lehet, hogy az eddig megadott könyvtár már nem ott van, vagy nem úgy van, ezért nem találod. De ha most egy olyat állítasz be letöltési helynek, ami tuti létezik és tudod is hogy hol, akkor meglesznek a zenéid. :)
2010. dec. 30. 11:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyszerre írtunk Kedves Kérdező. :) Örülök, hogy megvannak, Neked is boldog új évet! :)
2010. dec. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!