M@rtus kérdése:
Hogyan lehet a monitort ugy beállítani, hogy ne menjen ki az egér a látótávolságon?
Figyelt kérdés
Annyira rossz hogy jobb oldalon a monitor szélén az egér kimeegy.És sokszor a NOD32 ablaka is és nem tudom vissza hozni.2010. dec. 28. 12:51
1/5 blex válasza:
első körben nyomd meg az auto feliratú gombot
2/5 A kérdező kommentje:
És az hol van? :S
2010. dec. 29. 12:32
4/5 A kérdező kommentje:
:P:P
Iigen..azt tom..csak nekem nincs ilyen auto..
hanem van négy gomb. egy ilyen menü féleség, de nincs auto..
hajj
2010. dec. 30. 12:47
5/5 blex válasza:
hát akkor jön a bonyolultabb módszer, kézzel beállítani..
most épp a telefonomról írkálok és nem tudom megnézni, meg eleve minden monitor más, úgyhogy rajtad áll a dolog :)
megnyomod a menüt és az egyikirány, másikirány, kiválasztás, vissza gombokkal végiglépkedsz mindenen. ha kitapasztalod, utána már megy :)
a lényeg, hogy ha pozitív irányú változást látsz, azt addig csinálod, amíg jó nem lesz, ha meg rossz irányba változik, vagy látszólag semmi sem történik, akkor csináld vissza az aktuális lépést és menj a következőre. az angoltudásod segíthet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!