Ezekkel az eszközökkel érdemes e az XP-met win7-re cserélni?
512 mb ram
3GHz proci
2db 40 gigás vinyó
128 megás asus radeon 9200 videókártya
na és ugy tudom h minden megfelel az alapkövetelménynek kivéve az 512es ram :\ mert 1 gb lenne az alap?
ez nagy probléma?
Igen, a RAM is elég kevés, a HDD is (80-ból lejön alapból 20 az oppal, 60 GB pedig manapság nem sokra elég), és még kíváncsi lennék, hogy az a 3GHz milyen procira értendő.
Az oprendszer annyiban különbözik a játéktól, hogy a játéknak elég, ha épp megvan a kellő erősségű gép, mert mást nem használsz játék közben, tehát elég, ha a játék ideje alatt megvan a rendszer. De egy oprendszernél figyelni kell arra is, hogy a rendszer futása ALATT mást is csinálnál, tehát másnak is kell erő a gépedből. Tehát pl. van 1GB RAM-od, a rendszerigénye is 1GB, akkor ha felteszed, lefoglalja a full ramod, és még a bekapcsolás is fél óráig tartana.
Hmm okozhat gondokat, igen. Az első gond már az lehet, hogy közli veled telepítéskor a win7, hogy menj te a 3,14159265csába (remélem érted), "én ugyan nem települök fel erre, tetanuszmérgezést kapok már attól, ha csak ránézek"
Vagy ha fel is települ... olyan gyors lesz, hogy még a reumás csiga is hamarabb ér át a hatsávos autópályán, minthogy betöltsön ^^...
Azt mondom, fejlessz gépet, ha win7-et akarsz :)
Csak a RAM kevéske, min. 1 GB kellene.
A proci, vinyó teljesen OK.
Nekem is 3 GHz procim van(P4),768MB DDR1 RAM (266MHz),80Gb ATA vinyó,96MB int.Intel videokártya,és láss csodát,szépen megy a W7 Starter.:)
Majd ha sok pénzem lesz és veszek egy 1 gigás RAM-ot,meg egy normálisabb videókártyát,akkor upgradelek Home Premiumra.:D Ja,egy SATA vinyó se ártana...de nem vet fel a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!