Hogyan lehet megcsinálni azt hogy ne lássanak Facebook cseten?
én is magyar vagyok és kikérem magamnak hogy ilyet tételezel fel rólam.
mellesleg a kérdésedre a válasz nem lehetséges alapból..
ez nem olyan mint az MSN vagy a SKYPE hogy van invisible mód.
de találtam valami ami mégis engedi állítólag.
itt valami olyat ír hogy van egy alkalmazás ami megengedi ezt a lehetőséget hogy invisible módban legyél a faszbúkon.
google fordítóval lefordítva
""
Ha azt szeretné, hogy a láthatatlan módban a Facebook, itt van egy hasznos alkalmazás az Ön számára. Ez a Facebook alkalmazás segítségével lehet láthatatlan módban közben aláírt a Facebook számla. (is olvastam - Hogyan megosztása fájlt a Facebook Friends)
Jelentkezzen be a Facebook-fiókjába, és lépjen a Láthatatlan Facebook alkalmazás oldalon. Engedélyezi a hozzáférést a kérelmet, és kész. Mostantól kezdve, akkor jelenik meg, mint láthatatlan csakúgy, mint a GTalk vagy más PM-ek. (is olvastam: Ismerje meg láthatatlan a felhasználók a Google talk)
""
Boldog új évet.
"Hogyan lehet megcsinálni azt hogy ne lássanak Facebook cseten?"
Az adatlapod végleges törlésével megoldódik a probléma, ha közvetlenül a kérdésre adok választ.
3 válasz és senki se írta le...
Kijelentkezel. A csetnél.
Felnyitod a cset kis ablakát, és azon belül jobb felső sarokban. Legördülő menü és ott.
Nekem is így van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!