Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan lehet call of duty...

Hogyan lehet call of duty modern warfare 2 (vagy más cod) özni multiba?

Figyelt kérdés
Hogyan lehet call of duty modern warfare 2 özni multiba? a multi része a 'Modern Warfare 1,world at war,black ops ra is kiterjed..ha valaki leírná hogyan kell.vagy multicracket honnan tudok leszedni köszönöm előre..és nem várok olyan kommenteket hogy ~vedd meg~
2010. dec. 26. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
CoD2-höz értek csak.Ott csak fel kell tenni egy 1.3as patchet(minden cod2es szerón ez fut), de át kell állítani pár értéket a szerverhez hasonlítva [maxfps, fx_sort...]
2010. dec. 27. 00:42
 2/4 A kérdező kommentje:
cod 2 nem érdekel..direkt írtam hogy mire vagyok kíváncsi.
2010. dec. 27. 19:23
 3/4 anonim ***** válasza:

COD Modern warfare 1 ezek. Én csak simán fölraktam a játékot, utánna leszedtem hozzá 1.6 os és 1.7 es patchet, előbb felrakod az 1.6 ot majd az 1.7 et és nekem működik. Hogy miért kell mind2őt azt ne kérdezd, de így müxik. Lehet hogy a többinek is patch kell.

Remélem segítettem.

2010. dec. 28. 14:05
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi.
2010. dec. 28. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!