Miért nincs iso az ubuntuban?
Figyelt kérdés
Letöltöttem az ubuntut, de nem találok benne iso fájlt.2009. jan. 24. 21:51
1/9 anonim válasza:
Mert nem csak iso lehet képfájl... Milyen fájl jött le?
2/9 anonim válasza:
Nem tudom mit töltöttél le de nekem biz iso-ban jött le...
3/9 A kérdező kommentje:
tr és cfg, lehet, hogy ezek lesznek azok
2009. jan. 24. 22:07
4/9 anonim válasza:
5/9 A kérdező kommentje:
Na mostmár biztos hogy bennem van a hiba, de ebbem sem találom az isot. Pedig most a keresésben néztem. Tényleg nem értem, most vagy nem is iso az iso, vagy én vagyok ennyire hülye.
2009. jan. 25. 00:29
6/9 anonim válasza:
Bocs,de veled nem stimmel valami.Amit letöltesz,az maga az iso fájl.Mit nem találsz?Nem értem.De ha már most gondjaid vannak,akkor lehet,hogy jobb ha megkérsz valakit,hogy csinálja meg helyetted.
7/9 A kérdező kommentje:
Alapból én is ezt gondoltam, de hiába írom ki az egészet, nem viszi, ezért gondoltam, hogy talán az egy része az egésznek, csak nekem épp hiányzik vmiért. De ezek szerint a gépemben van a hiba, ami sajnos a rosszabik eset.
2009. jan. 25. 05:21
8/9 anonim válasza:
9/9 A kérdező kommentje:
Na, most már sikerült
2009. jan. 25. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!