Hogyan lehet videokazettát DVD-re átmásolni?
Kérem, csak olyan emberek válaszoljanak, akik már többször megtették ezt, kellő tapasztalattal rendelkeznek!
A DVD-író egy LG USB Plus, a video egy közepes Samsung és Philips.
A pozitív válaszokat előre is köszönöm: M.
Köszönöm a válaszod, de: Látom, ez Neked kisujjból megy, de én nagyon messze vagyok ettől a tudástól. Most írhatnék 10 sort, hogy ezen ki mindenki vérzett már el, és hogyan, de inkább egyszerűbbet kérek.
Ha küldenél egy emilcímet, arra elküldeném a gépek rajzait amiket én készítettem. Ha Te erre berajzolnád az összekötendő "pontokat", és működne, NAGYON hálás lennék Neked; annyira, amennyire akarnád !!
A vásárlás helyén --Euronics-- azt mondták a szakértők, hogy mert nincs rajta "külső jel ..... " valami, ezért nem megy. Egy nagy videós szakember az DVD SVHS-dugalján keresztül talált hangot, szerinte valamilyen csatlakozó kéne még hozzá, hogy a kép is jöjjön. 3 hete húzza, sztem feladta, csak szégyenli bevallani.
Ezek tudatában is tudnál segíteni ??
Ha igen, nagyon köszönöm !
További szép napot Neked !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!