Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ez miért van? ACER LCD MONITOR?

Ez miért van? ACER LCD MONITOR?

Figyelt kérdés

acer Lcd monitorom van, 22" ha rá kattintok az auto gombra akkor szép éles színt ad, de pár másodperc múlva vissza áll a fakult színre.

nem tudom beállítani a képfelbontást, 1024*768 van nekem, de valami nem jó mert szaggat a kép amikor húzom pl, a totam commandert. és egyéb játékok se indulnak el.

2010. dec. 25. 16:36
 1/4 anonim ***** válasza:
a videokártya drivert rendesen feltelepítetted a gépedre?
2010. dec. 25. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:
asszem jah, mert még csak most kaptam karácsonyra ezt az lcd monitort és az előtt samsung monitorom volt.és akkor jó volt minden
2010. dec. 25. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Pedig ez általában nem monitorhibára utal, hanem videokártyahibára. Töltsd le a legfrissebbet és telepítsd fel.

A monitorhoz is keress drivert a gyártó honlapján, azt is megéri - bár nem szokták - feltenni.

2010. dec. 26. 09:44
 4/4 A kérdező kommentje:
kösz
2010. dec. 26. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!