Hol van a hálózati biztonsági kulcs?
A netbookomon szeretnék netezni most először és csatlakozni szeretnék az szgépem hálózatához,de vmilyen hálózati biztonsági kulcsot kér.Az mi? És hol találom meg?:O
FONTOS
Figyi,van egy olyan gyanúm ,hogy mi nem is egy dologról beszélünk . Teszek ide egy képet,hogy egyáltalán így néz ki a te szgépes hálózatod ?
Nekünk is ezt kéri.
Alcatel w800 high speed wifi modemet kaptuk a szolgáltatótól. Csomagmódosítás történt azért küldték.
Wifin keresztül régóta tudok / tudunk a géppel netezni.
Előfizetéses a net, be van fizetve, tehát kellene hogy legyen a kártyáról is net. De bármit beírok, nem fogadja el.
Imei számot, mac - ot is beírtam, semmi.
Semmi egyéb jelszavas papír nem volt a csomagolásban.
Olyan helyen szeretném / szeretnénk használni ahol csak ez a mobilnet van.
A régi modemmel klasszul működött. Csomagmódósítás óta semmi.
Mi lehet a baj??
9 hsz vagyok.
Megy a modem vissza a feladónak. Többször próbáltuk telepíteni, sikertelenül. Számgépeshez elvittük. 2 gépre csatlakoztatta, nem látta a gép ott se...
Semilyen kulcsot, jelszót nem kért sehol...
Kártya előző modemben működik...
Szolgaltatót 2X hívtam távsegítséget kértem. Persze minket / engem néztek birkának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!