Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol van a hálózati biztonsági...

Hol van a hálózati biztonsági kulcs?

Figyelt kérdés

A netbookomon szeretnék netezni most először és csatlakozni szeretnék az szgépem hálózatához,de vmilyen hálózati biztonsági kulcsot kér.Az mi? És hol találom meg?:O

FONTOS

2010. dec. 25. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A routerbe beírt jelszót kéri.
2010. dec. 25. 16:28
 2/10 A kérdező kommentje:
Már próbáltam,de azt írja ki,hogy a kulcs vagy hozzáférési kód helytelen,próbálja újra.Akkor most mit csináljak?Hívjak ki egy szerelőt(bár nem hiszem,hogy karácsony este kijönnének :'( )
2010. dec. 25. 16:50
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Hát add meg neki helyesen,tudod kis betű ,nagy betű meg ilyenek.
2010. dec. 25. 19:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok retardált,tudom,hogy kell leírni a jelszót,de nem jó(vagyis ezt írja ki).
2010. dec. 25. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Pedig csak valami apróság miatt nem enged be ,de azt javaslom,türelem és próbálkozz tovább mert általában 3 nap szokott lenni másoknál is egy egy routeros probléma megoldásának az ideje .
2010. dec. 26. 02:52
 6/10 A kérdező kommentje:
tegnap hajnali 2-ig írogattam bár jelszót,ami talán lehetséges lett volna,de utána a Vezérlőpult-->Vezeték nélküli hálózatnál vmi hálózati kulcs manuális hozzárendelésére kattintottam és ott beírtam egy jelszót és megpróbáltam azzal is,de azzal se ment.:S
2010. dec. 26. 12:59
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Figyi,van egy olyan gyanúm ,hogy mi nem is egy dologról beszélünk . Teszek ide egy képet,hogy egyáltalán így néz ki a te szgépes hálózatod ?

[link]

2010. dec. 26. 14:27
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok valami nagy hálózati zseni,de szerintem igen,a mi netünk is így működik.
2010. dec. 26. 15:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is ezt kéri.

Alcatel w800 high speed wifi modemet kaptuk a szolgáltatótól. Csomagmódosítás történt azért küldték.

Wifin keresztül régóta tudok / tudunk a géppel netezni.

Előfizetéses a net, be van fizetve, tehát kellene hogy legyen a kártyáról is net. De bármit beírok, nem fogadja el.

Imei számot, mac - ot is beírtam, semmi.

Semmi egyéb jelszavas papír nem volt a csomagolásban.

Olyan helyen szeretném / szeretnénk használni ahol csak ez a mobilnet van.

A régi modemmel klasszul működött. Csomagmódósítás óta semmi.

Mi lehet a baj??

2015. márc. 23. 13:31
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

9 hsz vagyok.

Megy a modem vissza a feladónak. Többször próbáltuk telepíteni, sikertelenül. Számgépeshez elvittük. 2 gépre csatlakoztatta, nem látta a gép ott se...

Semilyen kulcsot, jelszót nem kért sehol...

Kártya előző modemben működik...

Szolgaltatót 2X hívtam távsegítséget kértem. Persze minket / engem néztek birkának...

2015. ápr. 3. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!