Lincmajer Zoltán kérdése:
Hogyan tudok olyan fura betűkkel írni mint mások?
Figyelt kérdés
Azt tudom hogy vannak alap beetűk,de nekem az kéne h ne a betűket kelljen beszurkodni hanem folyamatosan írhassak...2010. dec. 23. 20:40
1/7 anonim válasza:
Jaa, mármint az "olyannak kinéző" cirill és görög betűkből kirakni valami magyar szöveget?
2/7 A kérdező kommentje:
biztos.. azt... tucc wlmt?
2010. dec. 23. 20:59
3/7 anonim válasza:
Na, ebből az utolsó kommentedből és a kérdésből már látszik, hogy melyik korosztályt és szintet képviseled.
4/7 A kérdező kommentje:
ha nem tetszik ak ez wan.... szarügy....
2010. dec. 23. 21:26
5/7 A kérdező kommentje:
most sírni nem fogok miattad... mert annyira nem tud érdekelni h szimpi wok v nem.... nem fosz érdekelni csak egy kérdésem volt de válaszolni nem de kritizálni tudsz...mert nem az volt a kérdésem h mien betűkből áll hanem h honnan tudom leszedni v ilyesmi... de itt üt ki az értelmi szint... pf
2010. dec. 23. 21:32
6/7 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy aki nem tudta előre, miről van szó, annek valószínűleg ötlete nincs, mi lehet az. Keress rá szépen, hogyan kell, kellemes karácsonyt ;)
7/7 anonim válasza:
Egyet értek az előző válaszolóval. A kérdésednek értelme sincs, mivel azt se tudod h mit akarjál és hogyan. Én ezt nem értem: "Azt tudom hogy vannak alap beetűk,de nekem az kéne h ne a betűket kelljen beszurkodni hanem folyamatosan írhassak... " szóval ha elmagyaráznád h mire gondolsz konkrétan, nem ilyen válaszokat kapnál. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!