Hogyan tisztítsam meg rendesen a számítógépem?
Asztali pc és nem mindehez férek hozzá rendesen.
Ki milyen időközönként szokta és mi a módszere?
Kompreszorral nem szabad, uygan is az alaplapon lévő kondikat megsértheti ha erősen fujod.
Én posrzivoval szoktam és szerintem uyg jobb is,,
ovatosan használni kell eyg kis ecsetet és a porszivo csöve felé terelni a port, nyugostan lehet pl az kisebb alkatrészeket kiszerelni h jobban hozzá férj.Csk fiygelj oda h jol tedd vissza őket, Kábeleket,,, lehet nagyon enyhén nedves, ronygal megtörölgetni. És mégeygszer a lényeg h ne erőltesd a posrzivot a legkissbb helyekre, beturni, hasnáld az ecsetet is!
A kompresszor teljesen ó. Ha az nincs és nem akarsz sűrített levegőt venni (én nem szeretem, mert hosszabb távon drága és rossz sögben fújva kondenzálódik/vizet kondenzál), akkor a laza porhiz jó biciklipumpa, a tapadósabbhoz pedig ecset.
Hűtőpaszta eltávolításhoz nekem a legjobban az izopropil alkohol jött be.
A ventilátort azért érdemes lefogni, mert ha elforog, nem jön le róla az összes por.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!