Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogy lehet Nero StartSmartal...

Hogy lehet Nero StartSmartal DVD-t írni?

Figyelt kérdés

Egy filmet töltöttem le de nem tudom hogyan írjam ki. sok kis becsomagolt fájl van. az összeset ki kell csomagolni vagy mivan????? :O

HELP

2010. dec. 21. 14:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Az elsőn (de bármelyiken) nyomsz egy kicsomagolást, és vele együtt az összes fájl tartalma ki fog csomagolódni az eredeti tartalomra. Onnantól kezdve már csak azt kell kiírni, amit a végén visszakaptál, és a tömörített fájlokat akár törölheted is (ha torrent, akkor tarts meg seedelés miatt).

Ha nem csomagolod ki, akkor csak gépen tudod megnézni, mivel először ott ki kellesz csomagolni. Ha a már kibontottat írod ki, azt meg tudod nézni más eszközön is.

2010. dec. 21. 14:48
 2/4 A kérdező kommentje:

értem. köszönöm.

és hogyan kell kiírni? :S

2010. dec. 21. 14:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Megnyitod a nero-t,megjelölöd melyik íróval fogsz írni,klikk a fájlra bal egérgombbal,nyomva tartva behúzod a néróba,gomb elenged,írási sebesség beállít,írás.
2010. dec. 21. 15:26
 4/4 anonim válasza:
Köszi, ez nekem is HASZNOS volt. Kérdezni akartam én is.
2010. dec. 21. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!