Samsung s5230-om van, és eredetibe megvan hozzá a New pc studio. A laptopom nem ismeri fel a mobilt Mit tegyek? Többi lent
Figyelt kérdés
szóval: van hozzá adatkábel is. Bedugom, hallom a hangot, h észlelte a gép, h vmit csatakoztattam, de nem jelenik meg a sajátgépben, és ha a new pc sutidio-val rákeresek, akkor sem találja meg...
Hol találhatok hozzá illesztőprogramot, illetve mit tegyek? Ja, mikor 1. csatlakoztattam, azt írta ki a gép, h illesztőprogramot nem tudja telepíteni
SOS!
linkeket szívesen fogadok! ^^
2010. dec. 21. 14:22
1/4 anonim válasza:
ha van benne mem kari akk rádugod a gépre és amint a tel is érzékeli az USB-t a telefon kidob 3 Lehetőséget ott válaszd a háttértárt és ennyi.
2/4 anonim válasza:
A telefonon nem felejted el megadni a csatlakozás módját? Amúgy a pc studio egy rakás trágya, ne nagyon szenvedj vele.
3/4 anonim válasza:
installáld az USB illesztőprogramot is ugyanarról a cédéről.
4/4 A kérdező kommentje:
nem tudom felrakni
fogalmam sincs miért.
nem felejtettem el beállítani, h USB, de még így sem találja
am ha rágudom, akk nem dob ki 3 lehetőséget (csak a régi nokiám)
2010. dec. 21. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!