Critical Error! . Valaki segítene? Túl hosszú
Sziasztok!
Nem nagyon értek a gépekhez(belső műkődés stb)ezért kérnék segítséget!Ma egyszer csak kiírta h Criticaal error..és elindult egy olyan program h Defragmenter és próbálta megjavítani de kéri h vegyek valami licenst -.-
Próbáltam már újra indítani meg vírust keresek de semmi megoldás:( ezeket írja ki egymás utána folyamatosan és nem is tudom h pontosan mit jelentenek:
RAM memory usage is critically hight.RAM memory failure.
Windows cant find hard disk place.Hard drive error
Damaged hard drive slusters detected.Private data is at risk
szia!
nekem ma kezdte el ezt csinálni és nekem sincs semmi lövésem, hogy mi lehet a probléma hátterében, mi lehet a kiváltó ok.
ha nálad van vmi fejlemény légyszi az mond már el nekem is.
köszi!
Szerintem ez egy hamis vírusirtó lehet, amelyet telepítettél (sokszor a tudtod nélkül is települ) és most mindenre azt jelzi, hogy fertőzött és veszélyes. Nézd meg, nem ezek közül valamelyik?
Ha nincs a gépeden semmilyen ESET-NOD, ezt az Online Scannert futtasd le. Meg fogja találni és leszedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!