Milyen mp3 lejátszót ajánlotok?
Figyelt kérdés
Vaterán nézegettem, de nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb: sd kártyás vagy belső memóriás? Nem kell túl sok tárhely, és olcsóra gondolok. (max. 5000 Ft)
köszi!!!
2010. dec. 17. 16:43
1/3 anonim válasza:
Belso memoria es Iriver, Creative vagy Sony.
2/3 anonim válasza:
nekem MPIO lejátszóm van és elég jó. Lehet azért, mert a MPIO gyártott elsőként flash memóriás mp3 lejátszókat. Amúgy iRiver is minőségi, Sony-t nem ajánlom a DRM-es hülyeségei miatt, Creative-ot nem ismerem, de állítólag jó. Manapság már vannak 8GB belső memóriával is, szerintem felesleges SD kártyás, nekem 5 éves MPIO-m van 1GB-os belső memóriával és teljesen elég. Nem akarom a teljes mp3 gyűteményemet hurcolni. De ez csak én vagyok.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2010. dec. 22. 11:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!