Internet probléma! Megpróbáltok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Kérem segítsetek nekem...
Sem a Firefoxot sem az Explorert nem tudom használni... Csoda hogy most még nem dobott ki a Firefox. Ha megnyitom a Firefoxot,mindig az írja ki hogy a "kapcsolat alaphelyzetbe állt". 3 dolgot felsorol,hogy mi lehet a probléma.
1-rosszul írtam be a címet.
2-nem kapcsolódok az internethez.
3-a gépet olyan proxy vagy tűzfal védi,ami nem
engedélyezett a Firefox számára.
Pedig jól írom a címet és van kapcsolatom a nettel is,de a harmadik az tabu. Megmondom őszintén,hogy nem is értek hozzá,ezért írtam.
Ha tudtok segítsetek,mert már megöl az ideg...
2010. dec. 16. 07:00
1/4 anonim válasza:
hello próbáld meg start menü-csatlakozás-összeskapcsolat megtekintése és ott a hálózatod amin netezel és javitás hátha valamit megold mert nekem ugyan ez volt nekem ez megoldotta ha nem jó ez sem akkor pedig próbáld meg frissíteni a modemed
2/4 anonim válasza:
Nekem is ez a problémám de miket irkál a 08:55, nincs is ilyen ,hogy Startmenü-Csatlakozás.
3/4 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam... Eddig még működik! De ha nem lesz jó így sem nem tudom mit fogok csinálni...
2010. dec. 16. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!