Leejtettem a windows xp cd-m, nagyon kicsi karc lett rajta. Bátyám (mert én nem értek hozzá) újra akarja tenni a windowst, de felinél lefagyott! Help?
Figyelt kérdés
Le lehet tölteni valahol és ki lehet irni?Ha kiirom akkor jó lesz?ha le lehet tölteni kérnék pár linket,használati utasitást,mert most én akarom újrahuzni!2009. jan. 21. 00:16
1/5 anonim válasza:
A windows egy szerzői jogvédelem alatt álló szoftver, amelyet letölteni nem tudsz sehonnan pláne nem kiírni, vagyis ezeket meg tudod tenni, de azzal bűncselekményt követsz el, és én is, ha ide leírom, hogy honnan töltsd le. Ha eredeti volt a CD, akkor a microsoft segélyvonalán adnak tájékoztatást, ha nem volt eredeti, akkor az a szívás kategória, ajánlok helyette, valami linuxot az nyílt forráskódú és ingyenes [link]
2/5 anonim válasza:
Írd be gugliba, hogy windows xp torrent, vagy látogass el egy torrent oldalra (pl: isohunt) vagy tölts le egy dc++ klienst, és akkor azzal is le tudod szedni, aztán kíírod Cd-re és kész, persze ha bátyád ért hozzá, akkor talán megemelhetné a fenekét és segíthetne...
Egyébként ha van licenced, akkor a halált se érdekli, hogy honnan telepíted fel a windowst, a cég szempontjából csak az a lényeg, hogy egyszer megvetted.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát vszínű h letöltöm torrentról.Meg a linuxot nem az én gépemre tervezték!
2009. jan. 21. 11:08
4/5 anonim válasza:
Hallod adok neked biztos linket
írjál e-mailt ha kell !!!
5/5 A kérdező kommentje:
hello,amit elküldtél az nagyon jó csak sajna kér egy 25 karakteres telepitőkódot,megköszönném ha ezt is elküldenéd!
2009. jan. 27. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!