Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudok a számítógépem...

Miért nem tudok a számítógépemen játszani? Ha felmegyek a netre h egy poénvideót megnézzek, nem engedi!

Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 20:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Akkor most játszani nem tudsz, vagy poénvideót nézni???
2009. jan. 20. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha webes játékokra és Youtube-os videókra gondolsz, akkor telepítsd fel a FlashPlayer-t, a Schockwave-t és egy normális java-t.

Hogy ne kelljen keresgélned, belinkeltem a progikat:

[link]

[link]

[link]

2009. jan. 20. 21:01
 3/7 anonim ***** válasza:
Meg eleve: megírhattad volna, hogy mit ír ki, vagy hogyan érted, hogy nem engedi... Könnyebben tudnánk segíteni... :) Az első hozzászóló vagyok...
2009. jan. 20. 23:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Egyiket sem tudom nézni,és azt írja ki h le kell tölteni.Ez eddig oké,de nem tudom sem én,sem a párom!Köszi a progikat!
2009. jan. 21. 11:10
 5/7 yuda ***** válasza:
-ahová felmentek,ott felkínálja honnan töltsétek le a hiányzó programokat-egyébként néztem,hogy valaki belinkelt párat,de ha még hiányozna valami,akkor ott nézzetek mindíg körül,amelyik oldalon vagytok,mert biztos oda van írva.
2009. jan. 21. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Azt írja, hogy a hiányzó bővítményeket telepíteni kell? Milyen böngészőt használsz? Ha internet explorer-t, akkor elvileg csak rá kell kattintanod, letölti, s fel is rakja... Ha FireFox-t, akkor is rákatt, ki fogja valószínűleg írni a végén, hogy nemm tudja automatikusan telepíteni, és lesz ott egy olyan, hogy Kézi telepítés. Arra katt, felvisz az Adobe honlapjára, ott csak katt arra, hogy Flash letöltése. Feltelepíted, és kész. De az is lehet, hogy videóknál nem is az adobe flash hiányzik neki, hanem a media player plugin, amit ugyanígy fel lehet rakni...
2009. jan. 22. 13:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Esetleg megadnád az oldal címét? Akkor látnám, milyen videóról van szó... Nem tudom, reklámnak minősül e... De küldheted privátban is, ha gondolod... Vagy, ha közismert oldal, akkor elég, ha a nevét megadod... :)
2009. jan. 22. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!