Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valamit elrontottam segítesz...

Valamit elrontottam segítesz visszacsinálni?

Figyelt kérdés
Ikon cserét akarok csinálni a gépemen és a vezérlőpult-mappa beálítások-filetípusok-speciális ban állítgatom az ikonokat és épp a mappa ikonat akartam modosítani sajnos nem is sikerült csak annyi hogy nem nyilnak meg a mappák 2x klikk után csak a keresés jön be azon a mappán belül...:S hogy tom vissza rakni?
2010. dec. 12. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
próbál meg így:jobb klikk,megnyitás
2010. dec. 12. 11:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen most így használom de a 2klikk hez vagyok hozzá szokva! ezért vhogy vissza kéne álítani de fogalmam sincs.... :(
2010. dec. 12. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:

XP-n (Op. Rendszert nem írtál!)

Win. Intéző: Eszközök menü > Mappa beállításai... > Általános fül:

Kattintás: >Megnyitás dupla kattintással< legyen bejelölve!

2010. dec. 12. 15:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Ugy van beálítva!Még restartoltam is de még mindig ha akármilyen mappát akarok megnyitni a keresés jön be azon a mappán belül...
2010. dec. 12. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a keresés jön be akkor azt egy Vírus csinálja.
2010. dec. 13. 05:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!