Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol lehet szerkesztett képekrő...

Hol lehet szerkesztett képekről fotót rendelni?

Figyelt kérdés
Egy képszerkesztő programmal (loonapix) készítettem keretet a fényképekhez. Ezt a keretes képet szerettem volna karácsonyra megerendelni a Rossmann- nál, de ezeket a szerkesztett képeket nem engedi megrendelni a Rossmannos program.A kérdésem: hol tudok fotopapírra nyontatott fényképeket megrendelni ezekről a szerkesztett képekről?
2010. dec. 12. 10:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem engedi? Mi a hibaüzenet?
2010. dec. 12. 10:33
 2/4 A kérdező kommentje:
A "rendes" képek alatti csík zöld, a szerkesztetteknél pios, és van a képen egy nagy piros felkiáltójel.
2010. dec. 12. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Maga a szerkesztés nem lehet baj, nekem van olyan tőlük rendelt papír képem, ahol a szereplőkhöz képregényszerűen buborékba szöveget raktam.

Azt nem közli, hogy a mérettel, felbontással vagy mivel van gond? Mert egy digitális képnél azt biztosan nem tudja eldönteni, hogy szerkesztett-e. És amúgy is, miért kötne abba bele? Nekik teljesen mindegy, csak a saját üzletüket rontanák.

Miben különbözik a szerkesztett kép az eredetitől (technikai értelemben).

2010. dec. 12. 10:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Tehát a buborékos szöveges képet simán meg lehetett rendelni? Mert szerintem a buborékos és a keretes kép nem különbözik egymástól. akkor lehet, h csak "jelzés" a képen az a felkiáltójel, de semmit nem jelent. A rendelés feladása srán az összeg nő, szóval, azt hiszem, megpróbálom megrendelni :) Köszi a segítséget!
2010. dec. 12. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!