A szerkesztést a rendszergazda letiltotta?
Figyelt kérdés
Van 1 problémám az hogy megakarom nyitni a rededit-et és azt írja ki hogy idézem:
"A SZERKESZTÉST A RENDSZERGAZDA LETILTOTTA"
MI LEHET A GOND? DE AM SEMMI MÁST NEM TOK
.
2010. dec. 10. 20:58
1/7 anonim válasza:
MI LEHET A GOND?.... ez
"A SZERKESZTÉST A RENDSZERGAZDA LETILTOTTA"
2/7 anonim válasza:
a Feladatkezelőt (CTR+Alt+Del) tudod használni?
azt nem tiltotta le? akkor valaminek örülhetsz...
3/7 anonim válasza:
REGEDIT. Csak rendszergazdai jogosultsággal módosítható. Ha neked ilyen nincs, csak Felhasználói fiókod van, akkor nem tudod szerkeszteni. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
ezért nevezik a Felhasználói fiókodat, Korlátozott-nak!
5/7 anonim válasza:
de lehet hogy vírusos lett, mert neekm is volt ilyen, 1hetes win7, én voltam a rendszergazda, aztán leszettem valamit és még a feladatkezelőre is azt irta hogy nem lehet mert a rendszergazda letiltotta...
6/7 anonim válasza:
Gondolom windows XP Freedom-ot használsz...
start/futtatás/gpedit.msc
Felhasználó konfig/Felügyeleti sablonok/A regisztrációs adatbázis szerkeszthetőségének megakadályozását állítsd letiltottra és megoldódik.
7/7 A kérdező kommentje:
igen freedom ot használok és sikerült ahogy leirtad kösz.
2010. dec. 11. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!