GTA: San Andreas-t vinné a gépem? (?! )
Figyelt kérdés
1,7Ghz
Videokari:62MB Nvidia GeForce MX 440 With AGP8X
Ram:512
Még valamit le kellene írnom?:)
2010. dec. 9. 01:45
1/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen vinné, nekem a 32MB-os Nvidia TNT2PRO-val is vitte. Azt viszont nem garantálom, hogy élvezetes is lesz a játék.
2/6 Tika88 válasza:
nekem is ilyen kartyam van 128 megas. azon jol ment.
512 ram eleg. probald ki, a jatek ballitasainal huzz le mindent a video opcioknal, es ha akkor is akadozik akkor toltsel egy friss drivert a kartyanak (ez utobbi nagyon fontos) ha regi a videokartya driver minden jatek sokkal sokkal szarabbul megy ennel a kartyanal.
csa'
3/6 anonim válasza:
hogy a francba ne vinné,haver 3as gépen játszott, aszem ezres proci meg 256 ram meg ilyen nevetséges számok,P3as gép...
tiéd nevetve elviszi
5/6 Tika88 válasza:
Telepidsd fel s meglatod, fentebb leirtam mi lehet problema.
tobbet nem tudok mondani..
Videokartya szamit!
6/6 A kérdező kommentje:
tényleg elégé akad a vidikarim miatt :S
2010. dec. 26. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!