Ha elviszem szervizbe a gépem, lenyúlják a dolgaimat?
Figyelt kérdés
Besz..t a gépem és én rohadtul nem értek hozzá, így gondoltam van itt a házunk alatt egy jónak mondott szerviz, velük megcsináltatom. Csak az a gáz, hogy tele van a gépem magánjellegű cuccokkal, levelek, msn beszélgetések, fotók, rakás zene stb. Nem szeretném, ha rajtam röhögnének, mert itt fogok lakni még egy jó darabig :) szóval szerintetek?2010. dec. 8. 21:33
1/8 anonim válasza:
Tedd egy mappába a cuccaid és [link]
2/8 anonim válasza:
én mindig jót szoktam röhögni a csajozós msn beszélgetéseken :P
3/8 anonim válasza:
Behalt gépen elég nehéz jelszavas mappába tenni bármit is....
A szerelőtől függ, hogy megnézi-e. Magamból kiindulva nem, más személyes dolgai nem rám tartoznak... Persze ha vírusos programokat tárol valaki, azt törlöm. Persze nem mindenki ilyen, így nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy nem fog kémkedni.
4/8 anonim válasza:
mi halt be a gépen? ha nem az op rendszert akarod megcsináltatni, akkor kiveszed a vinyót, teszel bele másikat és kész, senki nem néz meg semmit
5/8 anonim válasza:
azzal kezdem, hogy a balek ügyfél merevlemezét lementem magamnak, és eladom egy hackernek az adatokat jópénzért. Hogy mit fog kibányászni belőle, kifizetés után nem érdekel, valszeg banki és facebookos jelszavakat, meg napiszarra feltehető képeket.
6/8 A kérdező kommentje:
azért ha egy ilyen oldalon visszalátnám magam, tudnám, hogy kit kell szájba verni :)
2010. dec. 8. 22:19
7/8 anonim válasza:
Én meg olyan helyet keresnék, ahol meg lehet várni a javítást. Ha kell, megbeszélném, hogy mikorra menjek oda úgy, hogy akkor tudják megcsinálni a jelenlétemben. És ki nem adnám a kezemből az adataimat.
8/8 bp1985 válasza:
Erre találták ki a 2 vinyót. Egyiken csak a rendszer, a másikon meg a cuccok. Fogod, kiveszed a cuccos vinyót, és kész. Én nem turkálok agépekbe, amit kérnek megcsinálom. Ha azt mondja, h ezt meg ezt mentsem le, akkor lementem, és visszarakom. De nem nézek bele, hogy mi van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!