Miért csak a két első hangszóró szól az 5.1-es rendszeremnél?
Amit te keresel azt ProLogic-nak hívják, és inkább rossz, mint jó. Nem a mélynomón kell véletlen állítani?
Játékok használják az 5.1-et nem? Filmek ha dvd-ről nézed vagy AC3 6 csatornán szólnak nem? Zenék prologicban nagyon sz*rok...
Én is találkoztam hasonló problémával, jelenleg xp-m van fent amin tökéletesen működik, de 7esen nekem is ugyanez volt. Intel alaplapom van integrált hangkártyával, amihez természetesen csak xp-s driver van. Amit pedig a 7es magától felrak, ugyanúgy megy mint a kérdezőnél, ami 5.1 (filmek, játékok), annál megy szépen 3d surroundban, de ami stereo (főleg zene, filmek), annál csak az első kettő szól.
És a ProLogic-os válaszolóval még véletlenül se értek egyet, nem azért vettem 5.1 hangfalszettet, h a zene két hangfalból szóljon, tehát a stereo szétkeverése a 6 hangfalra nagyon jó dolog, csak 7esen kell még rájönnöm, h oldjam meg (egyébként ez a hiba miatt installtam vissza az xp-t :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!