Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért csak a két első hangszór...

Miért csak a két első hangszóró szól az 5.1-es rendszeremnél?

Figyelt kérdés
Régebben 32bites xp-m volt , most feltettem egy 64bites win7-et , letöltöttem a hangkártyához a drivereket , de csak az első két hanszóró szól. A vezérlőpultnál a hangszórótesztnél pedig szól mindegyik. Hol lehet beállítani hogy zenéknél/filmeknél/játékokba is mindegyik hanszóró szóljon rendesen ? (realtek hd audio managerem van , abba se találok semmit de a hangszórókat ugyan úgy látja az is.)
2010. dec. 7. 19:40
 1/5 anonim válasza:
Abban az Audio Managerben van olyan opció, hogy 5.1-es :) Nézd meg jobban.
2010. dec. 7. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Amit te keresel azt ProLogic-nak hívják, és inkább rossz, mint jó. Nem a mélynomón kell véletlen állítani?

Játékok használják az 5.1-et nem? Filmek ha dvd-ről nézed vagy AC3 6 csatornán szólnak nem? Zenék prologicban nagyon sz*rok...

2010. dec. 7. 20:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Kapcsold be a hangszórók kitöltését!
2010. dec. 7. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
5.1-re van állítva , és a windows media player is szólhat 5.1-en max nem 3d-s hatásba.
2010. dec. 7. 20:44
 5/5 anonim válasza:

Én is találkoztam hasonló problémával, jelenleg xp-m van fent amin tökéletesen működik, de 7esen nekem is ugyanez volt. Intel alaplapom van integrált hangkártyával, amihez természetesen csak xp-s driver van. Amit pedig a 7es magától felrak, ugyanúgy megy mint a kérdezőnél, ami 5.1 (filmek, játékok), annál megy szépen 3d surroundban, de ami stereo (főleg zene, filmek), annál csak az első kettő szól.

És a ProLogic-os válaszolóval még véletlenül se értek egyet, nem azért vettem 5.1 hangfalszettet, h a zene két hangfalból szóljon, tehát a stereo szétkeverése a 6 hangfalra nagyon jó dolog, csak 7esen kell még rájönnöm, h oldjam meg (egyébként ez a hiba miatt installtam vissza az xp-t :D )

2011. jan. 10. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!