Tetszik nektek ez a blog?
Figyelt kérdés
Az első bejegyzéstől az utolsóig elolvastam.Szerintetek fejlődött valamit?Kíváncsi lennék mért írnak az emberek így az életükről?Mire jó neki?Egyáltalán leköt valakit egy ilyen (EZ!) ?
és akkor a link: [link]
az első ez a bejegyzés,ezen kívül még van 5,jobb oldalt a "legfrissebb bejegyzések rovatban mind megtekinthető.
2010. dec. 5. 22:02
1/9 anonim válasza:
Nem hogy unalmas, szar a tartalom de még az írásmód is olyan, hogy szenvedés olvasni amit ír. Nagyjából az első bejegyzés feléig bírtam. Afféle sokat beszél de keveset mond - dolog. Az a gond, hogy a gyerekek mindent felnagyítanak és világfájdalommá alakítanak. Mind emellett természetesen azzal a biztos tudattal ontják magukból kifele az ő pici érzéseiket, hogy istenadta írói vénával rendelkeznek. Nekik ez jól esik, hogy leírhatják, láttathatják a gondjukat-bajukat ami egyébként közhely. Nincs is ezzel baj, tegye ha akarja, csak ne kelljen elolvasnom.
2/9 KritikaMester válasza:
ha már épp itt van ez a kérdés: ez a blog hogy tetszik? www.kritikamester.blog.hu
3/9 KritikaMester válasza:
Egyébként a blogod elmegy, s szerintem nem szar mint az előttem hozzá szóló....
5/9 A kérdező kommentje:
Nem az én blogom :) Húgomé. Ő nem tudja hogy tudom hogy írja, véletlen találtam meg a linket. Meglepődtem rajta hogy ennyi idősen ilyeneket írt,soha nem láttam még ezt az oldalát...
2010. dec. 16. 19:56
6/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az a blog amit linkeltél,szerintem az sem rossz :)
2010. dec. 16. 19:57
7/9 anonim válasza:
A kritikamesteres blog is közhely. De tizenévesek közt, egymás szórakoztatására biztos elmegy.
8/9 anonim válasza:
Én nem olvastam végig, csak beleolvasgattam. Most akkor tényleg rákos a húgod, és tényleg meghalt? Vagy mi van? És ha halott, akkor hogy tud írni? Kicsit zavaros a sztori. Meg kik ezek a táncosok, akikért mindent megtesz?
9/9 A kérdező kommentje:
Nem rákos és nem halt meg,de a címében is benne van...álom volt...és többször bele is írta. Nos ezek a táncosok engem eléggé megleptek.Még nem rég óta jár de nagyon kötődik hozzájuk.Pedig nem tudom miért,hogy ők mit tettek hogy így szereti őket.Ezek a táncosok a tánctanárai. És nekem is feltűnt hogy nagyon sokat foglalkozik velük.Nem tudom mit vár tőlük,vagy miért, de nagyon szeretheti őket...
2010. dec. 30. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!