Az ilyen olcsó lemezeket honnan szerzik be az eladók?
Figyelt kérdés
Gondolok itt amit hallottam suliba hogy beszélik hogy hoznak dvd lemezt 65ft ért ezt honnan szerzik lopják?2010. dec. 5. 16:13
1/4 anonim válasza:
Nem lopják. Külföldi oldalakról lehet ilyen árban rendelni, ennyibe kerül egyszerűen. Amitől nálunk a boltokban megugrik az ára, az az Artisjus matrica.
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül lopják, elég csak átlépni a határt, ahol az ARTISJUS nem szed sápot, és ott megvenni!
Itt abszurdisztánban a CD-kre darabonként 44 Ft, a DVD-kre 110 Ft a sáp! Ha Szlovákiában veszed, akkor máris ennyivel olcsóbb...
3/4 anonim válasza:
Ezek általában 100-as kiszerelésűek, nem cd tokos lemezek. Budapesten van néhány hely, ahol tudnál ennyiért venni lemezt. Szlovákia általában a forrás valóban...
4/4 anonim válasza:
Én a netröl szoktam rendelni 40 forintért igaz szlovákiábol küldik legalábbis a számlán a cim ezt mutatja tényleg drágán adják a boltok mi egyszerre szoktunk 25 ezerért rendelni ugy ingyen hozzák csak igy érdemes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!