Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az ilyen olcsó lemezeket...

Az ilyen olcsó lemezeket honnan szerzik be az eladók?

Figyelt kérdés
Gondolok itt amit hallottam suliba hogy beszélik hogy hoznak dvd lemezt 65ft ért ezt honnan szerzik lopják?
2010. dec. 5. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem lopják. Külföldi oldalakról lehet ilyen árban rendelni, ennyibe kerül egyszerűen. Amitől nálunk a boltokban megugrik az ára, az az Artisjus matrica.
2010. dec. 5. 16:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül lopják, elég csak átlépni a határt, ahol az ARTISJUS nem szed sápot, és ott megvenni!

Itt abszurdisztánban a CD-kre darabonként 44 Ft, a DVD-kre 110 Ft a sáp! Ha Szlovákiában veszed, akkor máris ennyivel olcsóbb...

2010. dec. 5. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek általában 100-as kiszerelésűek, nem cd tokos lemezek. Budapesten van néhány hely, ahol tudnál ennyiért venni lemezt. Szlovákia általában a forrás valóban...
2010. dec. 6. 08:30
 4/4 anonim válasza:
100%
Én a netröl szoktam rendelni 40 forintért igaz szlovákiábol küldik legalábbis a számlán a cim ezt mutatja tényleg drágán adják a boltok mi egyszerre szoktunk 25 ezerért rendelni ugy ingyen hozzák csak igy érdemes
2010. dec. 31. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!