Lehet hogy rossz Windowsom van?
A gépemen nem lehet elindítani bizonyos lemezeket.Ide tartozik pl:a telefon telepítőlemeze és hasonlóak.(nem tudom ezen lemezek fajtáját. Talán rendszerlemez vagy valami hasonló ??)Na most az a lényeg hogy a hugom a régi windows-án meg tudta nyitni,de a múltkor felraktam neki az én windowsom és most már neki sem indulnak el.
Tehát rossz a windows vagy más probléma van ?
Írhatnál kicsit konkrétabban is, pl. milyen win-t használtok.
Ha te régit használsz, akkor előfordulhat (98-tól lefele). A lemez korától is függ. Magát a lemezt nem olvassa vagy csak a programot nem futtatja?
Semmi hibát, üzenetet nem ír? Más lemez gond nélkül megy?
Szia!
Próbálj ki több lemezt,ha más lemezeket beolvas,csak ezt nem,akkor lehet karcos lett és azért nem olvassa be többé sehol.
Microsoft Windows XP Professional 2002.version SP3
Telepítőlemezeket általában meg sem találja.Az olvasó sem indul el.A töbi lemez (írott és gyári) megy.Csak ez a fajta lemez.Van egy pár telepítőlemezem (telefon,gamepad) ami ebben a reendszerben használhatatlan.A netről kellett leszednem a telepítőprogit hozzájuk.
Hogyne lehetne rossz Windowsod?!!!
Sőt, én azon csodálkoznék, ha jó Wined lenne. ;)
Használj Linuxot. ;)
Nem a témához tartozik de amíg a windowsal sem vagyok teljesen tisztában addig nem akarok mást kipróbálni.
A Linux egy teljesen más rendszer,más kezeléssel ikonnal stb.
Előlről kellene kezdenem mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!