Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan bírnám gyorsabbá tenni...

Bányai Sándor kérdése:

Hogyan bírnám gyorsabbá tenni a gépemet?

Figyelt kérdés

2 ghz Proci

Másfél giga ram

512mb ati videókari

40 gb maxtor winchester

Hogyan bírnám gyorsabbá tenni mert lassunak érzem!?

2010. dec. 4. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán úgy hogy fejleszted (na jó ez csak vicc volt)! Hát halottam olyan programokról amikkel többet ki tudsz hozni például a processzorodból, de én nem tudom melyik ez a program és a másik hogy nem egészséges a gépnek!

Amúgy az is lehet hogy kicsi a merevlemez és ezért nem maradt rajta legalább 15% szabad hely, ez is lassíthatja! vagy internet szemét törlése, az ilyenekre nézz utána, de én is bevállalom, hogy MSN-en felveszel és ott majd egy programmal átmegyek a gépedre és gyorsan elintézem! MSN (ha kell): fullmoondog@freemail.hu

2010. dec. 4. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
telepísd újra
2010. dec. 4. 16:37
 3/5 anonim ***** válasza:
winyo fordulatszáma kicsi. olyat keres ami 7200-es
2010. dec. 4. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
a vinyó fordulatszáma nem befolyásolja jelentősen a teljesítményt
2010. dec. 4. 17:44
 5/5 anonim ***** válasza:

2ghz es 1magos?Mert akkor én nem tennék bele egy 512 est.

De amúgy vannak olyan programok amivel egy KICSIT lehet rajta javítani.pl.:game booster.De ez is segít ha egy kicsit kitisztítod mint hardveresen észt szoftveresen a géped.

2010. dec. 4. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!