Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Bekapcsoljam a tűzfalat?

Bekapcsoljam a tűzfalat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 18:50
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Igen
2010. dec. 2. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
igen de az alap Windows firewall elég már.
2010. dec. 2. 18:55
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak az alap van, eddig nem volt, most bekapcsoltam. Kell lennie valamilyen változásnak? :S
2010. dec. 2. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:
17%
A kérdező egy nagy segfely xd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 2. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
kapcsold
2010. dec. 2. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
41%
Ha ez Nálad kérdéses, akkor teljesen mindegy,mert talán azt sem tudod mi az és hol van!!
2010. dec. 2. 19:42
 7/9 Colix ***** válasza:
38%

bekapcsolhatod de van ahol beleüközöl, nekem régebb windows XP-m volt és ki volt kapcsolva. de most win7-em van és bekapcsolva hagytam. azt mondják ki véd ezt azt de én semmi hatását nem láttam. tedd ahogy jónak látod. de én inkább egy jó vírusirtót ajánlanék AVG,Avira,vagy az új NOD32

én AVG-t használok| + tűzfalakat nem ajánlok mert csak a baj van velük! nekem volt az is.

ez a válasz nagyon hasznosnak tűnik

2010. dec. 2. 20:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Nagyjából tudom mi az a tűzfal, de őszintén szólva én nem tanulok semmi ilyesmit, és senki nincs a segítségemre, a gépemmel pedig csak a baj van... Eddig nem használtam, és most sem látok különbséget, ezért kérdeztem, hogy kellett-e volna történnie valaminek... Vírusírtóm van, szóval elég az?

(Tegnapelőtt 19:19: olyan szó, hogy "segfely", nincs.)

2010. dec. 4. 22:57
 9/9 sztrogofmisa válasza:
Persze, hogy kapcsold. A tűzfal nem egyenlő a vírusirtóval a vírusirtó meg nem egyenlő a kémprogramirtóval.A tűzfal akadályozza meg, hogy nem kívánt adatok kiszivárogjanak a gépedről, pl. egy hacker támadás alkalmával. Az AVG tapasztalatom szerint fogja a gépet. A NOD hatékonysága jelentősen megosztja a netes társadalmat(torrent hsz.-ek).Én Comodo Internet Securityt használok, emellett fent van egy Malwaribytes' Anti-Malware nevű rosszindulatú fenyegetés blokkoló. Mindkét program ingyenes és magyar nyelvű.
2010. dec. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!