Szerintetek ez a gép jó játékra? * Processzor: Intel Dual Core (E6500) 2.93GHz/2MB/1066Mhz s775 - * Alaplap: Asus P5KPL-AM - G31 - * Videokártya: nVidia GeForce GT240 512MB DDR3 * Memória: 2GB DDR2 800Mhz -
Nah, elszámol 58-ig, aztán felsorolja egy részét annak, amit nem vett figyelembe, és közli, hogy ez max. 80. Ügyes.
Szerintem konkrétan ez a vas 90-et megér. Vagyis inkább: ennyi az ára. Én 78-ért vettem újonnan nagyjából ezt (E6300-al és Radeon HD3850-el, szarabb, de drágább alaplappal), és abban még nincs benne a ram, és egy "fél táp".
Legújabb CoD is elfutkározik ezen, igaz, csak 800x600-ban nem akad.
Ugyanakkor viszont valószínűleg lehet találni olyan vasat, amelyik erősebb, és jobb az ár/érték aránya ennél.
05:40:
Gratulálok, ismét bebizonyítottad, hogy az olvasni képtelen, analfabéta hülyék nem haltak ki. Figyelmedbe ajánlanám, amit írtam:
"Szerintem konkrétan ez a vas 90-et megér. Vagyis inkább: ennyi az ára
...
Ugyanakkor viszont valószínűleg lehet találni olyan vasat, amelyik erősebb, és jobb az ár/érték aránya ennél."
Ha van értelmes ember is a környezetedben, kérd meg, hogy értelmezze neked.
Egyébként ezek szerintem idejárnak seft klienseket szerezni. Légy óvatos velük.
Tartsd szem előtt: a google a te barátod, nem a gyakorikerdesek.hu.
Itt jó gépeket árulnak olcsón, nézz szét:
12-07 09:00
Nem én vettem hulladék FÉLgépet 80rugóért. e7300 + 4830 2giga rammal, MINDENNEL, durva táppal, 20rugós házzal, na én ezt vettem 75ért. Hozzáteszem fél évvel ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!