Lehet attól laggolás ha rossz a crack?
gta 4 nagyon laggol a régi videokártyámmal tökéletesen ment közepesen de most az újjal még minimumon is akadozik.
a régi egy (Nvidia leadtek px8800) az új egy (Ati EAH5770)
Szia!
1, Nézd meg, hogy a legfrissebb driver legyen telepítve!
2, Ha az megvan, és még mindig lag áll fent, akkor érdemes egy pl. CCleaner-el a rendszerleírót kicsit rendbe tenni, és automatikusan induló alkalmazásokból is likvidálni ami nem kell!
Ha sok program fut a háttérbe, az is okozhatja a lagot!
3, Szintén érdemes az ingyenes Malware Antibyte's programmel egy teljes vizsgálatot lefuttatni, hogy az esetleges kéretlen vírus/kémprogram/rootkit, stb. kiderüljön! Persze, ha van!
4, Amennyiben még ezután is ugyanúgy hiba lenne, nézz meg egy másik cracket a Gamecopyworld oldalon!
5, Ha ezek után is hiba van, akkor érdemes lenne újratelepíteni, hátha valami sérült a játék fileai közül!
Az eredeti játékokról annyit, hogy azokkal is ugyanúgy lehet probléma!
A GTA IV-ről elég sok fórumba voltak dörgedelmek, hogy az eredeti játék se megy!
Személyes tapasztalatom a játékokról annyi, hogy anno megvettem PS2-re a THPS4-et, és erősen hiányos volt! Aztán kiderült, hogy van belőle javított verzió. Megvettem azt, és abból meg megint más hiányzott... No comment!
Anno 17.000 ft volt eredetibe az alap, a javított 13.000 ft, most ezek után elhiheted, hogy az életkedvem elment attól, hogy eredetit vegyek!
Garancia persze nincs, mivel nem a forgalmazó és nem az Én hibám!
Anno nem cserélték ki, és nem is adták vissza a pénzt érte.
Nekem meg nem volt hangulatom a fogyasztóvédelmet ezzel megkeresni!
Természetesen van PC-re eredeti játékom ami hibátlan! Igaz 1 db, de gondolom érthető miért! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!