Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Lehet attól laggolás ha rossz...

Lehet attól laggolás ha rossz a crack?

Figyelt kérdés

gta 4 nagyon laggol a régi videokártyámmal tökéletesen ment közepesen de most az újjal még minimumon is akadozik.

a régi egy (Nvidia leadtek px8800) az új egy (Ati EAH5770)

2010. dec. 1. 22:40
 1/6 Oxa ***** válasza:
100%

Szia!

1, Nézd meg, hogy a legfrissebb driver legyen telepítve!

2, Ha az megvan, és még mindig lag áll fent, akkor érdemes egy pl. CCleaner-el a rendszerleírót kicsit rendbe tenni, és automatikusan induló alkalmazásokból is likvidálni ami nem kell!

Ha sok program fut a háttérbe, az is okozhatja a lagot!

3, Szintén érdemes az ingyenes Malware Antibyte's programmel egy teljes vizsgálatot lefuttatni, hogy az esetleges kéretlen vírus/kémprogram/rootkit, stb. kiderüljön! Persze, ha van!

4, Amennyiben még ezután is ugyanúgy hiba lenne, nézz meg egy másik cracket a Gamecopyworld oldalon!

5, Ha ezek után is hiba van, akkor érdemes lenne újratelepíteni, hátha valami sérült a játék fileai közül!

2010. dec. 1. 23:01
 2/6 A kérdező kommentje:
kössz a választ
2010. dec. 1. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Esetleg megvenni, ezzel nem adódna gondod.
2010. dec. 2. 07:18
 4/6 A kérdező kommentje:
azért nem vettem meg mert gondom adódott vele
2010. dec. 2. 18:15
 5/6 Oxa ***** válasza:

Az eredeti játékokról annyit, hogy azokkal is ugyanúgy lehet probléma!

A GTA IV-ről elég sok fórumba voltak dörgedelmek, hogy az eredeti játék se megy!

Személyes tapasztalatom a játékokról annyi, hogy anno megvettem PS2-re a THPS4-et, és erősen hiányos volt! Aztán kiderült, hogy van belőle javított verzió. Megvettem azt, és abból meg megint más hiányzott... No comment!

Anno 17.000 ft volt eredetibe az alap, a javított 13.000 ft, most ezek után elhiheted, hogy az életkedvem elment attól, hogy eredetit vegyek!

Garancia persze nincs, mivel nem a forgalmazó és nem az Én hibám!

Anno nem cserélték ki, és nem is adták vissza a pénzt érte.

Nekem meg nem volt hangulatom a fogyasztóvédelmet ezzel megkeresni!

Természetesen van PC-re eredeti játékom ami hibátlan! Igaz 1 db, de gondolom érthető miért! :)

2010. dec. 3. 14:34
 6/6 A kérdező kommentje:
ez nagyon durva nekem amióta lehetőségem van töltök le de most fogom megvenni használtam elvileg jó de ha karcos vagy nem tetszik akkor nem fogok érte kiadni semmit
2010. dec. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!