Nem lesz gond ebből?
Ma szeretném lecserélni az asztali gépemet laptopra. Inviteles internetszolgáltatóm van,ha lecsatolom az asztaliról és feldugom a laptopra akkor azonnal függ működni,mint régen vagy valamit be kell majd állítani rajta?
Foggalmam nincs! :SS
Hát nekem speciel olyan netem van hogy csak bedugom és kész.
De láttam olyat is ahol kapcsolódásnál meg kell adni a felhasználónevedet meg a hozzátartozó jelszót.
Na,ez olyan az Invitel ilyen tárcsázós net!
És akkor mit kell rajta állítani??
Szia!
Nem fog alapból működni.
Először is létre kell hoznod egy kapcsolatot, ami ki fog tenni egy ikont az asztalra. (Már ha bepipálod, hogy tegye ki.)
Kaptál egy kis füzetet, ahol le van írva minden. Azokat a lépéseket végigköveted, és beírod a szerződésen szereplő azonosítót + jelszót. Így fogsz tudni csatlakozni.
Megnyugtatlak: nem Te vagy béna, ha nehezen megy, mert egy balfék volt, aki a kis füzetet csinálta. Így ha nagyon nem megy, akkor hívd fel az Invitel ingyenes technikai segélyvonalát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!