Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jön be minden boot-olásk...

Miért jön be minden boot-oláskor a laptopomon ez a menü (lent)?

Figyelt kérdés
AsusTek BIOS ROM Easy Flash Utility v1.08. Arra gondoltam, hogy bios frissités kell neki, de hiába frissitattem, újra ez a menü jön be. Eléggé idegesítő, mivel csk ugy lép tovább, ha Esc-t nyomok. Valaki tudna ezen segíteni? A laptopom típusa ASUS A6000 series.
2010. nov. 30. 11:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Én arra tippelnék, hogy az egyik driverrel vagy valamilyen frissítéssel egyutt telepult fel az utility, szerintem próbáld meg megkeresni a telepített programok kozott, aztán torold le.
2010. nov. 30. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:

A telepített progik között nincs ilyesmi, a BIOS-ban viszont van, de nincs olyan opció, hogy kikapcsolás!

Esetleg, valami más ötlet?

2010. nov. 30. 11:42
 3/4 NoSleeping ***** válasza:
Állítsd át a másik opcióra a BIOSban, ne maradjon azon amin most van :D
2010. nov. 30. 12:46
 4/4 A kérdező kommentje:
Hogyan állitsam át? Nincs olyan opció, hogy ki, vagy be kapcsolás
2010. dec. 1. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!