Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudok USB-vel letölteni...

Hogyan tudok USB-vel letölteni képeket zenéket stb. telefonra?

Figyelt kérdés
Már fel van telepítve a program már az USB-t csatlakoztattam a telefonnal és a számítógéppel is és nem sikerűl. Samsung Corby-ra szeretném.Van memória kártyám is meg minden csak épp már azt nem tudom hogy a telefonra hogyan töltsem le a képet.A telefon ki is írta hogy csatlakoztatva. De mégse sikerűl. Lécii segítsetek.. Köszi előre is.
2010. nov. 29. 20:07
 1/8 anonim válasza:
Megnyitod a Total Commandert.Egyik oldalon a telefon cuccai (fent a listából kiválasztod a megfelelő meghajtót) másik oldalon pedig az a mappa ahol a kép zene található,megfogod és áthúzod a képet a telefon oldalára átmásolja és kész!
2010. nov. 29. 20:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Na már megint a Corby-val van gond?

Érdekes...

2010. nov. 29. 20:18
 3/8 vagyokakilehetek ***** válasza:

total commander???

ugyan úgy mintha fényképező géppel dolgoznál.

csatlakoztatod a telefont USB-n a számítógéphez, total commandert megnyitod, kiválasztod egyik oldalon a telefon meghajtóját/betüjelét/ a másikon a képet zenét egyebet tartalmazó mappát a számíógépeden, és ekkor a telefonra másolod amit akarsz ahova akarod...

a fényképezővel is és egy külső USB-s kártyaolvasóval is ugyan így kell.. gondolom a telefonnal se nem kell másképp

2010. nov. 29. 20:21
 4/8 vagyokakilehetek ***** válasza:
20:16 mire bevéstem az enyém te már le is csekkoltad a választ neki... grat
2010. nov. 29. 20:22
 5/8 anonim válasza:
vagyokakilehetek Ugyan ezt írtam le csak kicsit hülyébben de érthető volt!
2010. nov. 29. 20:28
 6/8 anonim válasza:
Mire én beírtam már te is jók vagyunk :)
2010. nov. 29. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Jól írták előttem csak annyit tennék hozzá ,hogy a TotalCommander ehhez egyáltalán nem szükséges ,nélküle is át lehet tenni a zenéket .
2010. nov. 30. 05:26
 8/8 vagyokakilehetek ***** válasza:
igen winfos beépített intézőjével. csak az kalap trutykót se ér...legutóbb talán a win95-ben használtam egy hétig.
2010. nov. 30. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!